Konyhabútor tervező

Egyedi konyhabútorok tervezése

              Sziú Plusz Bútoripari Kft 
Tel: +36 1 402 0041
Mob: +36 20 9 818 551

Konyhai munkalap

A munkapult a konyhabútor leggyakrabban használt és nagy felületen látható része ezért a kiválasztásnál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megfelelő összhangban legyen a konyhában lévő burkolatokkal és a konyhabútor színvilágával is.

A konyhabútor munkafelülete többféle anyagból és színből készülhet, mintázatuk is eltérhet.
        
Dekor bevonatú munkalapok.

Legáltalánosabb a dekor bevonatú munkalap, közkedveltek hőállóságuk, magas kopásállóságuk és gazdag színválasztékuk miatt. Vastagságuk 28-38mm, de elérhető 60mm-es változatban is. Mélysége a szabvány előre legyártott munkalapnál 60 és 80cm, hosszúságuk
gyártótól függően 260cm-520cm között van. Színválasztékát tekintve a munkapultok legszélesebb kínálatát a dekor bevonatú munkalapok biztosítják. Felületkialakítása lehet matt, illetve fényes, tapintásra rücskös, bordázott és sima felületű is.

Munkalapok megtekintéséhez kattintson ide!

Akríl bevonatú munkapultok.

Előnyei, hogy bármilyen formában és méretben elkészíthető, nincsenek utólagos élkidolgozások, az elkészült munkapult olyan, mintha egybe öntötték volna ki.
Felületük könnyen tisztítható és sérülés esetén utólagosan javítható. Akríl bevonatú anyagokból nem csak a konyhabútor munkalapja készülhet, hanem a fali burkolatok és mosogató tálcákat is helyettesítheti, ebben az esetben a találkozási felületek teljesen egybe olvadnak a munkapult felületével. Minta és színválasztéka kiemelkedően magas több mint 200 szín áll rendelkezésre a választásnál.A fentieken túl a konyhabútor munkafelülete készülhet még kerámia bevonatú burkoló lapokból (csempe, járólap) vagy természetes kőzetekből (márvány, gránit).